Gradbene (t-fix) in opažne plošče

Pošlji povpraševanje

Pokličite: 040 866 188

Gradbene (t-fix) plošče

T-FIX vezana plošča je eden sestavnih delov kamionske nadgradnje. Uporablja se predvsem pri izdelavi transportnih sredstev (za pode kamionov, kontejnerjev, avtomobilskih prikolic,…). Plošče so vodoodporne in so namenjene za uporabo v vlažnih prostorih in na prostem pod atmosferskimi vplivi.

Uporaba:
– v gradbeništvu za izdelavo opažev za betoniranje

Lahko jih razrezujemo, vendar pa je potrebno pred uporabo vse nezaščitene robove temeljito zaščititi z barvo ali drugim premaznim sredstvom, ki odbija vodo.

T-FIX vezane plošče so obojestransko oplemenitene s fenolnim filmom v svetlo ali temno rjavi barvi. Zgornja stran plošče ima vtisnjen raster mreže s čimer dosežemo učinek protidrsnosti. Robovi so zaščiteni s premazom v barvi fenolnega filma.

Dimenzije:
2500 x 1250 mm
3000 x 1500 mm

Debeline: 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30, do 35 mm.

Opažne plošče

Opažne vezane plošče so izdelane iz treh medsebojno zlepljenih slojev lesa: zunanja sloja sestavljajo širinsko zlepljene lamele, ki potekajo v vzdolžni smeri plošče, medtem ko so v srednjem sloju deščice položene prečno na zunanja sloja in uokvirjene z vzdolžnimi in čelnimi zaključnimi letvicami, so površinsko zaščitene z melaminsko smolo.Dobavljamo jih v rumeni in rjavi barvi in različnih kvaliteta

Uporaba:
  • v gradbeništvu in sicer za pripravo opažev za betoniranje, kot opažne plošče, plošče za gradbene barake ali kot vgradni deli pri raznih konstrukcijah.
  • za uporabo v vlažnih prostorih in na prostem pod atmosferskimi vplivi.
  • za izdelavo odrskih konstrukcij na prireditvah.

LES: Smreka/Jelka

Dimenzije:
2000 x 500 mm/2500 x 500 mm/3000 x 500 mm

Dimenzije so prirejene čim boljšemu izkoristku.